JOM BISNES SENDIRI - HEBAT

“Sediakan Payung, Sebelum Hujan”

Malang Tidak Berbau, Justeru itu “Sediakan Payung, Sebelum Hujan”

 

Seringkali kita terbaca di akhbar kisah-kisah pesakit terutamanya pesakit kronik memohon bantuan ihsan dan derma daripada rakyat Malaysia bagi menanggung kos perubatan mereka.

 

Ini bukan rekaan semata-mata tetapi realiti yang perlu kita hadapi pada hari ini. Jika kita ke hospital kerajaan, walau bagaimana kronik sekalipun, kita perlu menunggu lama sehinggakan ada yang mengambil masa berbulan untuk mendapatkan temujanji dengan doktor dan rawatan yang ditetapkan. Dan apabila tiba masanya, penyakit itu akan bertambah teruk dan pesakit terpaksa menanggung beban yang tidak berkesudahan.

 

Memang benar, tidak semestinya pesakit akan sembuh jika ke hospital swasta  tetapi usaha pantas dan cepat di dalam merawat penyakit sekurang-kurangnya mampu mengurangkan risiko penyakit menjadi bertambah kronik.

 

Tetapi, dengan KOS YANG TINGGI diakui tidak semua yang mampu ke hospital swasta, tetapi dengan pelaburan di dalam PruBSN Takaful Medical Card, kini kita semua mempunya peluang untuk mendapatkan khidmat kesihatan yang terbaik. 

 

PruBSN Takaful Medical Card dapat membantu ada menyelesaikan kos perubatan yang tinggi tanpa perlu membebankan anda dan keluarga anda.

 

TIADA lagi isu kos yang membebankan, TIADA lagi isu tidak mampu mendapatkan yang terbaik, KITA SEMUA sekarang boleh memastikan kita mendapat sebuah kehidupan yang baik demi yang tersayang.

 

Hubungi kami bagi mendapatkan maklumat lanjut berkaitan PruBSN Takaful Medical Card. Kami akan sediakan plan dan pakej yang terbaik demi anda dan keluarga ada.
 
wira 0133989877
www.bisnessendiri.com

Main Menu